„Revista Romana de Arbitraj este unica publicație destinata arbitrajului național și internațional din Romania cu o tradiție de peste 12 ani și o apariție trimestriala.

Revista Romana de Arbitraj conține materiale în limba romană și engleză care acoperă domeniile: arbitraj național, arbitraj internațional (comercial și de investiții), jurisdicția auxiliara arbitrajului, jurisprudența instanțelor romane și străine în procedurile acțiunilor în anulare și a recunoașterii și executării hotărârilor arbitrale. Totodată, se abordează chestiuni de drept internațional privat, drept internațional public, dar și de drept substanțial sau procedural pentru domeniile care au găsit o interpretare jurisprudențială demnă de semnalat în fața tribunalelor arbitrale în raport de instanțele naționale. Se vor prezenta noutățile din zona arbitrajului internațional, cronici de carte și ale revistelor internaționale de arbitraj precum și realizările echipelor romane de la concursurile internaționale de procese simulate.

Rubricile Revistei Romana de Arbitraj se adresează tuturor participanților: avocați, consilieri juridici, arbitri, cadre didactice, experți, consultanți fiscali, tineri cercetători din Romania și din întreaga lume.